icon
Contact pe WhatsApp

Despre noi

BAUKANAL IMPEX SRL ofera cele mai bune solutii tehnice si economice, adaptate cerintelor clientilor nostri. Cu o experienta vasta in domeniu, ne asiguram ca produsele pe care le comercializam indeplinesc cele mai riguroase criterii de siguranta si calitate, fie ca e vorba de produse industriale ori comerciale.

 

Oferim suportul de care aveti nevoie fie in santier fie telefonic. Oferim transportul produselor comercializate de noi pana in santierul dumneavoastra. Ne asiguram ca tot procesul indeplineste cele mai noi normative europene. 

 

BauKanal IMPEX SRL distribuie mai mult de 1500 de articole si echipamente pentru managementul apelor si nu numai.

Avem o gama diversificata de produse printre care regasim: capace de canalizare placabile, capace de canalizare din fonta, rigole, separatoare de hidrocarburi, mobilier stradal, sisteme si panouri solare, care se pot vedea efectiv daca sunt in stoc, cu utilizari in diverse domenii de activitate.

Viziunea noastra este de a fi un furnizor de incredere pentru partenerii nostri de afaceri si pentru utilizatorii finali de pe piata.

Misiunea noastra este de a creste valorile in care credem si dupa care ne calauzim.

 

Pentru ca fiecare proiect este unic, utilizam intreaga categorie de tehnologii perfomante pentru a face fata celor mai exigente cerinte in domeniul managementul apelor.

 

Echipele de expertiza sunt orientate catre selectarea unei solutii optime atat din punct de vedere tehnic, dar si economic si in final pentru generarea unui rezultat placut estetic si perfect functional.

 

Iar toate acestea sunt realizate prin comunicarea permanenta intre echipele nominalizate cu un anumit proiect si clienti-beneficiari care au solicitat proiectare lucrarii: identificarea solutiei tehnico-functionale in conformitate cu necesitatile si solicitarile clientului.

 

Am inteles ca cele mai bune recomandari sunt intocmai proiectele realizate cu materiale calitative, prin prestarea serviciilor ireprosabile si la timpul stabilit comunicat clientilor. De aceea, consideram ca cea mai potrivita modalitate de a te diferentia de companiile si firmele concurente este calitatea executarii lucrarilor desfasurate.

 

Produsele pe care compania noastra le comercializeaza:

1. Capace canalizare

     - Capace placabile din aluminiu

     - Capace placabile din otel

     - Capace placabile din inox

     - Capace din fonta

     - Gratare din fonta

     - Capace pentru iesirile de urgenta (ALA sau APC)

2. Managementul apelor

     - Camine pluviale

     - Camine si guri de scurgere din beton

3. Sisteme si panouri solare

     - Acumulatori

     - Invertoare

4. Separatoare de hidrocarburi

     - Separatoare din PVC

     - Separatoare de hidrocarburi din beton

5. Mobilier stradal

     - Banci stradale

     - Cosuri de gunoi

6. Rigole

     - Rigole pentru trafic auto

     - Rigole pentru trafic greu

 

Informatii generale despre compania SC BAUKANAL IMPEX SRL:

DENUMIRE SC BAUKANAL IMPEX SRL
CUI RO44951300
NR. REG. COM. J32/1878/2021
ADRESA STR. UNIRII, SELIMBAR, JUD. SIBIU
NR. CONTACT 0770.48.97.95
FAX 0369.78.00.64
EMAIL CONTACT@BAUKANAL.RO
CONT BANCAR RO50 INGB 0000 9999 1184 1383